Olen ollut aktiivinen kävijä eräällä musiikkifoorumilla jo vuosia. Ajan saatossa sinne on kehkeytynyt varsin tiukka nippu ystäviä, ja kuten arvata saattaa, me järjestämme aika ajoin erilaisia tapahtumia, niin internetin välityksellä  kuin oikeassa elämässäkin. Parin vuoden ajan tapana on ollut lähettää CD:llinen musiikkia satunnaisesti valitulle henkilölle skabaan ilmoittautuneista. Aihetta on silloin tällöin rajattu, ja yleisesti tunnettuja artisteja karsastetaan, mutta muuten kädet ovat vapaat. Tänä vuonna vapaaehtoinen aihe on rakkaus, mikä liityy tietysti edessä häämöttävään ystävänpäivään, mikä näyttää olevan briteille varsin tärkeä merkkipäivä.

Minun kohdalleni osui henkilö, jonka kyllä tunnen, mutten tiedä lähes mitään hänen musiikkimaustaan. Otan tämän vastaan positiivisena asiana ja en aio tämän rajoittaa kokoelmani kasaamista. Ideani on varsin simppeli, perus Love-levyn lisäksi teen toisen CD:n otsikolla Hate. Love-osio tulee sisältämään hempeämpiä, iloisia ja hauskoja kappaleita. Eletronica, Jazz, Pop, jotain sinne suuntaan. Kakkoslevy tulee näyttämään musiikkimakuni aggressiivisemman puolen.

Hauskintahan tässä tietysti on saada levy joltain osallistuneelta. Koska kyseessä on kansainvälinen musiikkifoorumi, on myös musiikkimakujen kirjo suuri. On virkistävää kuulla erilaista musiikkia ja artisteja, jotka eivät muuten tulisi tutuiksi oman maansa ulkopuolella. Tätä odotellessa.

Ostin tänään Rinneradion On-levyn. Hieno albumi. Yhtyeen paras Pan-albumia lukuunottamatta.